sunnuntai 19. elokuuta 2012

Avoimet ovet puutarhaan


Tänään sunnuntaina oli valtakunnallinen puutarhapäivä, Tässä lähimaastossa oli 4 puutarhaa jotka oli ilmottautunu hommaan mukaan.

Otettiin isännän kanssa navigaattori ja lähdettiin kalastelemaan ideoita.

Ei käyty kaikissa neljässä, mutta kolmessa kuitenkin ja saatiin aikaa menemään siihenkin melkein viis tuntia. Ensimmäinen puutarha oli Säkylässä. Siellä pihan tunnelma oli vähän sellanen mitä haluaisin omaankin pihan. Ei turhan paljon nurmikkoa ja kierrätystavaroille annettu uusi elämä, jossakin toisessa tarkotuksessa.


Pihaan johti portti jonka peitti täysin tämä valtava köynnös. Paikan emäntä oli jossakin hukassa joten köynnöksen nimi ei tullu tietoisuuteen.




Aina löyty jotakin uutta ja mielenkiintosta. Tämän pihan jälkeen olis voinu lähteä heti kotiin ja alkaa soveltamaan ideoita omaan puutarhaan, mutta suuren väkimäärän innoittamana suunnattiin kohti Euraa ja seuraavaa pihaa.


Taiteilijapariskunnan pihamaalta ei tullu kuvattua kun tämä. Tarkotusperä tälle jäi avoimeksi mutta epäilisin että jotakin tekemistä sillä on sadeveden kanssa...?

Ja sitten kotikulmille Paneliaan. Pihamaalle joka oli täynnä kukkia. Suuri hortensiaköynnös melkein salpasi hengen. Upea näky.



Ei varmaan ihan ensi vuonna olla itekin mukana tapahtumassa, mutta jos sitten parin vuoden päästä :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti