lauantai 29. kesäkuuta 2013

Mökkeilyä


Juhannusjuhlat vietettiin Orivedellä vuokramökissä. Ulkoapäin mökki oli aika karu näky ja meitin teinit tuumaskin heti pihassa, ettei he ainakaan täällä nuku!


Onneksemme mökki sai sitten kuitenkin hyväksynnän kun päästiin sisätiloihin.



Mitään mukavuuksia meillä ei todellakaan ollu. Pesuvesi järvestä, juomavesi kaivosta muutaman kymmenen metrin päästä ja tarpeilleen piti kipittää pihan perällä olevaan huusiin, jonka tyhjennyshommiin päästiinkin sitten ihan ensimmäisenä.


Maisemat oli ihan kohdallaan ja ensitöiksemme laskettiinkin vene vesille ja lähdettiin kalaan. Saalis ei vaan ollu hääppönen. 



Ensimmäinen soppavärkki:


Ja seuraava: (mä sain tämän ihan ite!)


Veneen ankkuri!

Sitten alkokin tapahtumaan! Tuli haukea ja säynävää. Saatiinpä yx rapukin ja kestit oli valmiit!


Tekevälle ihmiselle tuo joutenolo on aika tukalaa oltavaa. Sitä piti sitten vaan keksiä jotakin tekemistä. Tuli kierreltyä hieman maita ja mantuja. Lähistöltä löyty Maalaiskirpputorikin jossa pikasesti piipahdettiin, mutta sus siunaa mitä hintoja ne siellä piti. Yhtenä hyvänä esimerkkinä kerrottakoon; naisten sukkahousut (ne ohuet) väri valkonen, hinta kokonaisen euron! Tiedä vaikka oli käytetytkin! Ostin suutarin lestin joka makso sekin suolaset 5 euroa, mutta ajattelin, että sou wat!


Itikoita piisas, eikä auttanu vaikka hyttysmyrkyn olis juonu! 

Loma loppu kuitenkin muutaman päivän liian aikasin. Tuotiin Ponu kotiin ja haudattiin se tuonne sireenipuskan juureen. Meitin rakas lemmikki oli päässy matkansa päähän. 

Rakkaudella Margit








2 kommenttia:

  1. No teillä on ollut vaihteikas juhannus ;) Voi kurjuus, tiedän kyllä miltä tunutuu haudata rakas koiruus. Meillä tulee tiistaina vuosi kun haudattiin oma koira takapihallemme ja se oli ihan hirveetä aikaa, vieläkin välillä on niin kova ikävä. Mutta sitten toisaalta niillä on nyt hyvä olla, ei kipuja enää :)

    VastaaPoista