maanantai 15. heinäkuuta 2013

Nyrkit multaan

Puutarhan puolella riittää touhua vaikka aamusta iltaan. Ja illasta aamuun jos silmät pysyy auki. Salaojien kaivauksen jäljiltä "nurmikko"alue oli katastrofialuetta, johon oltais kyllä tarvittu jonkun isomman järjestön pikaistakin apua, mutta kun työvoimaa on tasan kax henkeä, asioilla on tapana hiukan venähtää.


Tässä me koiran kanssa kerätään KIVIÄ pois pohjasta. Koirasta ei kyllä ollu ku valvonta tehtäviin. Jollain työmaalla olis oiva nokkamies.


Melkein kaikki kerätty. Ja loput saakin sitten jäädä. Kerätään sitä mukaan pois kun leikkuri kiljahtaa. Hullu paljon töitä tekee, viisas pääsee vähemmällä. Ni!


Jo orastaa! Paikka paikoin on kyllä niin paljon kaljuja kohtia, että joudutaan käymään siemenkaupassa vielä kertaalleen tänä kesänä.



2 kommenttia:

  1. Kuinka kauan nurmikon kasvussa kestää? :D Me kaivetaan takapihalta maa pois ja pistetään uus multa ja siihen nurmikko, mut kannattaako sitä enää tänä kesänä istuttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se kauaa idä kun muistaa kastella ahkeraan. Paras aika istuttaa on kuulemma elokuulla kun ilmankosteus on optimaalinen, joten hyvin ehtii vielä.

      Poista